top of page

Jag är allt, allt är jag

Nasse.jpg

"Det behöver skrivas en bok – flera böcker. Det har djuren varit tydliga med redan från början. Fler människor behöver få del av deras visdom. Men inte bara djuren, utan även växterna behöver få berätta och dela med sig av sina perspektiv.

 

Så vad vill djur och växter dela med sig av när de får tala fritt? De vill berätta om kärlek, mötet med sig själv, inre processer och läkning. Om livet, döden och om frihet. I samtalen vidgas vårt medvetande, vi utmanas till att se bortom vad vi trodde var möjligt.

 

Kärnan i boken handlar om att omfamna hela sig själv och tillåta varje del. Minnas att jag är allt, allt är jag."

Foto: Hanna Rattfeldt

 

Om Beatrice

"I samtalet med djuren har det alltid varit viktigt för henne att föra just djurens talan"

Beatrice har spenderat hela sitt liv nära djur och natur. Hon, liksom du, är född medial. Vid ung ålder var det tydligt och självklart för henne, men med åren övergick hon till att bli allt mer tvivlande och skeptisk. Dock har längtan funnits där, förstärkt av olika författare, bloggare samt personer i hennes omgivning. 2015 påbörjade hon sin första utbildning till djurkommunikatör och april 2016 började hon ta emot kunder.

Beatrice beskrivs som ödmjuk, ärlig och öppenhjärtad. I samtalet med djuren har det alltid varit viktigt för henne att föra just djurets talan, att det är djuret som får förklara sin syn på livet eller situationen och att arbeta utifrån det.

Förutom djur samtalar Beatrice även med växter, stenar, naturväsen och änglar.

I dag jobbar Beatrice som djurkommunikatör, massör, författare, healer och hästtränare. Hon håller även i kurser inom exempelvis djurkommunikation.

 

För att veta mer om övriga tjänster: medvitund.se

IMG_9601.JPG

Kunskapen och visdomen är den stora inspirationen.

Det som verkligen fascinerade mig när det kom till telepatisk kommunikation över artgränserna var den kunskap och visdom jag fick ta del av. Jag läste andra författares böcker och en stor längtan växte inom mig - jag vill också! När jag senare började kommunicera, främst med djuren, och tog emot beställningar från kunderna fortsatte det vara detta som verkligen intresserade mig. De filosofiska samtalen som kunde ge mig allt från ett stort leende på läpparna till ett inre lugn utan dess like. Men det kunde lika gärna få mig att ruska på huvudet och anstränga mig till det yttersta för att kunna förstå det djuret förmedlade.

Jag har från början gärna delat med mig av samtalen med mina och med andras djur, men i början av 2018 slog tanken mig att göra det mer regelbundet. Det startades då ett projekt där jag på Facebook delade med mig av djurens och växternas visdom. Utifrån det utvecklades även idén om att skriva en bok.

2021 var boken klar, och det är ännu möjligt för dig att köpa ett exemplar.

Du gör så här för att beställa ett exemplar:

1. Swisha 220 kr om du kan hämta boken hos mig på Gotland.

Swisha 289 kr om du vill att jag skickar boken till dig. Swishnummer: 1233704475 (Medvitund)

2. Skicka ett meddelande där du skriver ditt namn, adress och telefonnummer.

 

Boken finns hos dig inom 4 vardagar.

Namn: *

Mailadress: *

Ditt meddelande:

Tack! Meddelande skickat.

Medvitund_RGB_Large.png
bottom of page